211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα | Επιστρέφει με νέο τραγούδι – Πότε κυκλοφορεί;

η Πάολα στο νεο της τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέο υλικό ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει

Λίγους μήνες ύστερα από την τελευταία της επιτυχία με τίτλο “Γόρδιος δεσμός”, που φυσικά αγαπήθηκε πολύ από το κοινό της,  η Πάολα έρχεται για να μας παρουσιάσει μία ακόμα επιτυχία. Πρόκειται για το τραγούδι “Καράβι” σε μουσική που υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους (για ακόμα μια φορά συνεργάζονται δισκογραφικά) ενώ τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου.

Δες επίσης: Τριαντάφυλλος | Σε ποιο μαγαζί της Αθήνας ξεκίνησε εμφανίσεις;

Πότε κυκλοφορεί η νέα επιτυχία; Η στιγμή αυτή δεν είναι μακριά, αφού έρχεται στις 12 Φεβρουαρίου από τη Panik Platinum. Το εξώφυλλο του single έχει ήδη κυκλοφορήσει και μπορείς να το δεις παρακάτω!

Δες επίσης: Στέλιος Ρόκκος – Αμαρυλλίς | Συνεργάζονται ξανά επί σκηνής!

Παράλληλα, φυσικά η τραγουδίστρια συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στην πίστα του Έναστρον με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Στέλιο Ρόκκο! Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα πιο δυναμικά σχήματα της φετινής σεζόν που κρατά την καλύτερη συντροφιά στο κοινό της Αθήνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Τρεις πολύ αγαπημένες φωνές ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους και απογειώνουν το κέφι κάνοντας το αγαπημένο στέκι και πάλι τον πιο hot προορισμό διασκέδασης εδώ και αρκετό καιρό!

Πάολα | Επιστρέφει με νέο τραγούδι – Πότε κυκλοφορεί;

Πάολα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024