211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος | Στην οικογένεια της Panik Records!

ο Χρηστος Δαντης και ο Νικος Οικονομοπουλος στην οικογενεια της Panik Records
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Aκόμα μια χρυσή μεταγραφή για τη δισκογραφική

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην πολυετή και επιτυχημένη πορεία του ο Αντώνης Ρέμος, αφού έκανε τη χρυσή μεταγραφή και έγινε μέλος της δισκογραφικής οικογένειας της Panik Records! Ύστερα από 8 χρόνια συνεργασίας με τη Heaven Music, με την οποία έχει κυκλοφορήσει αμέτρητες επιτυχίες, ο καλλιτέχνης ξεκινά μια νέα και φυσικά πολλά υποσχόμενη συνεργασία!

Δες επίσης: Ελένη Φουρέιρα | Είναι επίσημο – Θα συμμετέχει στη Eurovision 2018!

Η πιο σημαντική δισκογραφική συνεργασία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Panik Entertainment Group από τους Αντώνη Ρέμο, Πάρι Κασιδόκωστα, Γιώργο Αρσενάκο και Γιώργο Κυβέλο, ενώ η δισκογραφική έκανε γνωστή τη μεγάλη αυτή μεταγραφή της μέσα από ένα Instagram post! Εν αναμονή και του πρώτου τραγουδιού που θα επισφραγίσει τη συνεργασία αυτή!

Δες επίσης: Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή | Πρώτη επίσημη εμφάνιση!

Παράλληλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στην πίστα του Αθηνών Αρένα μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Μια μουσική συνάντηση που αναμφίβολα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει πρωταγωνιστήσει φέτος στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, αφενός γιατί το κέντρο άνοιξε και πάλι ύστερα από 5 χρόνια απουσίας, αφετέρου γιατί ο τραγουδιστής μονοπωλεί πάντοτε το ενδιαφέρον με τις μοναδικές του εμφανίσεις! Δες παρακάτω την ανάρτηση για τη μεταγραφή – έκπληξη στην ελληνική δισκογραφία!

Αντώνης Ρέμος | Στην οικογένεια της Panik Records!

https://www.instagram.com/p/Bek-m3Zja8n/?taken-by=panik_entertainment_group

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024