211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα | Είναι επίσημο – Θα συμμετέχει στη Eurovision 2018!

η Ελένη Φουρέιρα και η συμμετοχη της στην Eurovision
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποια χώρα θα εκπροσωπήσει; 

H Ελένη Φουρέιρα κάνει την μεγάλη έκπληξη φέτος και συμμετέχει σε έναν από τους πιο δημοφιλείς διαγωνισμούς τραγουδιού, εκείνον της Eurovision!  Η τραγουδίστρια βρισκόταν σε συζητήσεις και τίποτα δεν ήταν οριστικό, όμως σήμερα, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη αποκαλύφθηκε πως η τραγουδίστρια θα βρεθεί στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Δες επίσης: Fantasia | Παράταση εμφανίσεων για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

«Χθες το βράδυ η Ελένη Φουρέιρα μέσω της εταιρείας της, την Panik Records, απάντησε θετικά στο ΡΙΚ και την Κύπρο για να εκπροσωπήσει την χώρα στη Eurovision», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος. Η τραγουδίστρια θα έχει στο πλευρό της τον στενό της συνεργάτη και χορογράφο Απόλλωνα Παπαθεοχάρη (κάτι που ήταν ανάμεσα στους όρους συμμετοχής της).

Δες επίσης: Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή | Πρώτη επίσημη εμφάνιση!

Την ίδια περίοδο, η ίδια συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις στην πίστα του Αθηνών Αρένα μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Ένα σχήμα που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και συνεχίζει την επιτυχία με αμείωτο ρυθμό! Ένα μοναδικό σχήμα με τους δύο καλλιτέχνες να συναντιούνται ύστερα από μια πενταετία επί σκηνής και φυσικά να πρωταγωνιστούν στη διασκέδαση της Αθήνας όπως ήταν αναμενόμενο!

Ελένη Φουρέιρα | Είναι επίσημο – Θα συμμετέχει στη Eurovision 2018!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024