211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή | Πρώτη επίσημη εμφάνιση!

ο Νίκος Οικονομόπουλος με την Ευαγγελια Αραβανη σε κοινη εμφανιση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού βρέθηκε το διάσημο ζευγάρι;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή ζουν τον έρωτά τους και δεν το κρύβουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Το βράδυ της Δευτέρας μάλιστα, 29 Ιανουαρίου, έκαναν και τοην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι. Πού βρέθηκαν;

Δες επίσης: Fantasia | Παράταση εμφανίσεων για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο διάσημος τραγουδιστής γιόρτασε τις πλατινένιες πωλήσεις του πρόσφατου δίσκου του και φυσικά είχε στο πλευρό του την εντυπωσιακή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε φυσικά το νέο ζευγάρι στην πρώτη του αυτή έξοδο.  Μάλιστα, ο τραγουδιστής, για πρώτη φορά μίλησε για τη σχέση του στις τηλεοπτικές κάμερες πως είναι αμήχανο να αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπική του ζωή, ωστόσο παραδέχθηκε πως είναι «ένας ευτυχισμένος άνθρωπος».

Στην απονομή του διπλά πλατινένιου του δίσκου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και ο Χρήστος Δάντης αλλά και ο Θοδωρής Μαραντίνης με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Δες επίσης:  Γοργόνες και Μάγκες | Παράταση παραστάσεων για το μιούζικαλ

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες του εμφανίσεις στην πίστα του Κέντρου Αθηνών μαζί με τους Onirama, αποτελώντας ένα από τα πιο hot σχήματα της φετινής σεζόν στη διασκέδαση. Τραγουδιστής και συγκρότημα συναντιούνται επί σκηνής για πρώτη φορά και φέρνουν τα πάνω κάτω!

https://www.instagram.com/p/Bek0QMjgUWe/?taken-by=nikos_oikonomopoulos_official

Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή | Πρώτη επίσημη εμφάνιση!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024