211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άντζελα Δημητρίου | Μεταγραφή στην Heaven Music

η Άντζελα Δημητρίου χαμογελαστη στην νεα της μεταγραφη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια χρυσή μεταγραφή για τη δισκογραφική

H Άντζελα Δημητρίου είναι και επίσημα ένα από τα μέλη μιας από τις πιο δημοφιλείς δισκογραφικές οικογένειες, της Heaven Music. μια από τις διασημότερες γυναικείες φωνές της Ελλάδας βρίσκεται πλέον στο δυναμικό της ύστερα από το συμβόλαιο που υπέγραψε με την εταιρεία.

Δες επίσης: Frangelico | Τέλος εμφανίσεων για τον Νίκο Μακρόπουλο

Μετά από 40 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, ένας νέος κύκλος επιτυχιών ανοίγει για την Άντζελα Δημητρίου και μαζί με την Heaven Music υπόσχονται μεγάλες επιτυχίες. Εν αναμονή της πρώτης δουλειάς που θα επισφραγίσει την συνεργασία αυτή που αναμφίβολα θα μας χαρίσει πολύ νέο υλικό!

Δες επίσης: Βαλάντης | Επιστρέφει με νέο τραγούδι

To ντεμπούτο της έκανε στη δισκογραφία το 1978 με τον δίσκο «Θα Σε Περιμένω Πάλι», ενώ η τελευταία της ολοκληρωμένη δουλειά κυκλοφόρησε το 2015 με τίτλο «Στάνταρ»!  Και πλέον φυσικά αναμένουμε τη νέα της συνεργασία με τη νέα της δισκογραφική εταιρεία. Η επόμενη δισκογραφική της δουλειά δεν είναι καθόλου μακριά και σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να την γνωρίσουμε ενώ παράλληλα αναμένουμε και την επόμενη συνεργασία της με με κάποια πίστα, καθώς την φετινή σεζόν δεν την έχουμε δει κάπου με σειρά πολλών εμφανίσεων.

https://www.instagram.com/p/BeEHnClFj0I/?hl=el&taken-by=angeladimitriou_official

Άντζελα Δημητρίου | Μεταγραφή στην Heaven Music

https://www.instagram.com/p/BeDaERelM8R/?hl=el&taken-by=heavenmusic_official

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024