211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Frangelico | Τέλος εμφανίσεων για τον Νίκο Μακρόπουλο

ο Νίκος Μακρόπουλος στο τελος των εμφανισεων του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποια είναι τα επόμενα βήματα του καλλιτέχνη;

Μια ακόμα επιτυχημένη σεζόν για την πίστα του Frangelico έφτασε στο τέλος της το Σάββατο 13 Ιανουαρίου. Ο Νίκος Μακρόπουλος και η Αμαρυλλίς, ύστερα από την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν, έκαναν το μεγάλο τους φινάλε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δες επίσης: Ιερά Οδός | Τέλος εμφανίσεων για Θεοδωρίδου – Ασλανίδου

Μάλιστα, λίγο πριν τη βραδιά του μεγάλου φινάλε το κέντρο έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media. Απόψε το βράδυ μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν φτάνει στο τέλος της!! Σας περιμένουμε να αποχαιρετήσουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες όπως τους αξίζει!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που επιλέξατε το #Frangelico για τη διασκέδασή σας!!, έγραψε στο ποστ του το κέντρο.

Δες επίσης: Petrogazi | Ο Δημήτρης Μπάσης στη «Συνοικία Ασμάτων»

Πλέον τη σκυτάλη ετοιμάζεται να αναλάβει ένα ακόμα μεγάλο δίδυμο επιτυχίας! Ο Γιώργος Τσαλίκης ετοιμάζεται να ανέβει στην πίστα του, για πρώτη φορά στην πορεία του, έχοντας στο πλευρό του την Αγγελική Ηλιάδη.

Frangelico | Τέλος εμφανίσεων για τον Νίκο Μακρόπουλο

Όσο για τον αγαπημένο Νίκο Μακρόπουλο, ετοιμάζεται να κάνει μια μεγάλη περιοδεία σε Αμερική και Καναδά, ξεκινώντας από τη Νέα Υόρκη και το Melrose Ballroom για δυο εμφανίσεις στις 19 και 20 Ιανουαρίου. Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του αυτής θα είναι το Σικάγο, στις 3 Φεβρουαρίου. Και στη συνέχεια φυσικά θα αναμένουμε τα επόμενα βήματα του καλλιτέχνη σε κάποια πίστα.

Frangelico

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024