211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή | Εσύ θυμάσαι αυτή τη συμμετοχή της σε 90s σειρά;

η Καίτη Γαρμπή σκεφτεται την συμμετοχη της σε σειρα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Mια σπάνια εμφάνιση πριν 24 χρόνια…

Μπορεί η Καίτη Γαρμπή να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες των τελευταίων δεκαετιών, όμως, όπως και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες δεν έχει περιοριστεί μόνο στις πίστες αλλά έχει κάνει και το πέρασμά της από την τηλεόραση. Εσύ θυμάσαι αυτή τη συμμετοχή της σε επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά;

Δες εδώ άλλες guest εμφανίσεις τραγουδιστών σε σειρές! 

Και όχι, δεν πρόκειται για τη συμμετοχή της στο σίριαλ 7 Θανάσιμες Πεθερές, αλλά γυρίζουμε πολύ πιο πίσω, για την ακρίβεια στο 1994. Τότε, η πολύ νέα Καίτη έκανε το πέρασμά της και από ακόμα μια πολύ επιτυχημένη σειρά, που δεν ήταν άλλη από το Love Sorry!

Tην περίοδο εκείνη, η τραγουδίστρια είχε ήδη κυκλοφορήσει τον πολύ επιτυχημένο δίσκο της  «Ατόφιο χρυσάφι», που έγινε πλατινένιος και χάρισε πολλές επιτυχίες, και είχε ήδη καθιερωθεί ως μια σημαντική λαϊκή τραγουδίστρια.

Φέτος, την Καίτη Γαρμπή βλέπουμε στην πίστα στο πλευρό του Βασίλη Καρρά και του Χρήστου Μενιδιάτη. Το σχήμα ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και την πίστα του Stage Live, ενώ αναμένεται να συνεχίσει από την Αθήνα και την Ιερά Οδό! Δες παρακάτω το βίντεο με την παλιά της αυτή εμφάνιση!

Καίτη Γαρμπή | Εσύ θυμάσαι αυτή τη συμμετοχή της σε 90s σειρά;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024