211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος | Σε ποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασε με την Υβόννη;

ο Αντώνης Ρέμος με την Υβοννη Μποσνιακ διασκεδαζουν σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο πριν την πρεμιέρα του! 

Μπορεί την Παρασκευή αυτή, ο Αντώνης Ρέμος να ετοιμάζεται για την μεγάλη του επιστροφή στην αθηναϊκή διασκέδαση από την πίστα του Αθηνών Αρένα, όμως, παρά το πιεσμένο του ωράριο ο τραγουδιστής ξέκλεψε λίγο χρόνο για να διασκεδάσει με την αγαπημένη του σύζυγο, Υβόννη Μπόσνιακ.

Δες επίσης σε ποιες πίστες τον τραγουδιστή έχουμε δει στην Αθήνα

Το διάσημο ζευγάρι, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Estate και διασκέδασε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του κέντρου, παρακολουθώντας το πρόγραμμα από την αρχή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι δυο τους απόλαυσαν το μοναδικό πρόγραμμα του Σάκη Ρουβά, του Μπάμπη Στόκα και της Ειρήνης Παπαδοπούλου στη δεύτερη βραδιά τους και φυσικά ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι ήταν εκεί και κατέγραψε τους δυο τους στις πιο τρυφερές στιγμές!

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Μια αναδρομή στην ιστορία του

Η πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά και του Μπάμπη Στόκα έγινε την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, και φυσικά αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα της περασμένης εβδομάδας! Δες εδώ όλα όσα έγιναν στη λαμπερή πρεμιέρα των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών! παράλληλα, ο χρόνος μετρά αντίστροφα και για την πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου με την Ελένη Φουρέιρα. Λίγα χρόνια αργότερα, οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται ξανά στην ίδια πίστα και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω!

Αντώνης Ρέμος | Διασκέδασε με την Υβόννη στο Estate:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024