211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΦΩΣ | Λαμπερή πρεμιέρα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

ΦΩΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα δυναμικό ξεκίνημα με τον Θανάση Αλευρά

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επέστρεψε δυναμικά στη διασκέδαση της νυχτερινής Αθήνας, ύστερα από πολύ καιρό απουσίας, με μια λαμπερή πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε στο ΦΩΣ την Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου. Μαζί του, ο Θανάσης Αλευράς σε ένα μοναδικό μουσικό live υπό τη σκηνοθεσία της Ελένης Γκασούκα.

Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους, πιο ανανεωμένοι από ποτέ, και παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 και ολοκληρώθηκε περίπου στις 2. Οι δύο καλλιτέχνες ανέβηκαν και μαζί στο stage, μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς.

Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει η σύντροφος του Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ζέτα Μακρυπούλια, που βρέθηκε εκεί και απόλαυσε το πρόγραμμα από ένα από τα μπροστινά τραπέζια. Ανάμεσα στην παρέα της βρέθηκαν και άλλοι επώνυμοι,  ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Γιώργος Δάσκαλος και η Μαρία Χάνου. Στην πρεμιέρα βρέθηκαν επίσης,  η Σόφη Πασχάλη, η Αννίτα Ναθαναήλ, ο Κώστας Σόμμερ αλλά και ο Λάκης Γαβαλάς.

Φυσικά, το kratisinow.gr βρέθηκε στην πρεμιέρα και είδε από κοντά όλα όσα έγιναν! Δες στο παρακάτω βίντεο απόσπασμα από το βράδυ της πρεμιέρας και πάρε μια μικρή γεύση από όλα όσα θα μπορείς να απολαμβάνεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τον χώρο της μουσικής σκηνής, ΦΩΣ, στο Γκάζι!

 

ΦΩΣ | Λαμπερή πρεμιέρα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024