211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος | Πότε κυκλοφορεί η νέα του δισκογραφική δουλειά;

Νίκος Οικονομόπουλος δισκογραφία
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγες μέρες έμειναν!

Μια δεκαετία αστάματητης και πρωταγωνιστικής παρουσίας στη δισκογραφία κλείνει φέτος ο Νίκος Οικονομόπουλος και το γιορτάζει με τον δέκατο ολοκληρωμένο του δίσκο! Για τον λόγο αυτό θα φέρει και τον τίτλο «10»!

Τα τραγούδια του “Είναι κάτι Λαϊκά”, “Ο Χαρακτήρας” και “Για κάποιο λόγο” είναι τα πρώτα singles που ακούσαμε από το album αυτό και μας έδωσαν μια μικρή μόνο γεύση από το περιεχόμενό του, ενώ σε λίγες μέρες, και συγκεκριμένα από την ερχόμενη Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να γνωρίσουμε τη νέα αυτή δουλειά του! Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο καλλιτέχνης μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook!

παράλληλα, στις εμφανίσεις του έκανε φέτος ένα νέο ξεκίνημα, αφού ύστερα από χρόνια άλλαξε στέκι και από τον Fever τον βλέπουμε πια στην πίστα του Κέντρου Αθηνών. Εκεί, ξεκίνησε πριν λίγες μέρες μαζί με τους Onirama και μαζί αναμένεται να μας χαρίσουν έναν μοναδικό χειμώνα! Μια συνεργασία που έχει ήδη αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό της πόλης, τόσο πολύ όσο αναμένεται να αγαπηθεί και ο νέος δίσκος του διάσημου τραγουδιστή! Εν αναμονή της νέας αυτής επετειακής δουλειάς του που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες!

Νίκος Οικονομόπουλος | Πότε κυκλοφορεί η νέα του δισκογραφική δουλειά;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024