211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Φωταέριο | Ποιοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Πλούταρχου;

Φωταέριο αθηνα γκαζι γιαννης πλούταρχος στην πίστα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί με την Ηλία Βρεττό άνοιξαν αυλαία το βράδυ της Παρασκευής

Ξεχωριστή ήταν η βραδιά της Παρασκευής για την Αθήνα και τη διασκέδασή της, αφού ο Γιάννης Πλούταρχος επέστρεψε σε αυτήν με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο! Από νέα πίστα, εκείνη του Φωταέριο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έδωσε το πρώτο του ραντεβού με τον Ηλία Βρεττό και τους Kings και αποθεώθηκε από το κοινό του!

Oι Κings ανέβηκαν πρώτοι στην πίστα και δημιούργησαν τον κατάλληλο παλμό για την δυναμική συνέχεια. Ο Ηλίας Βρεττός λίγο αργότερα ανέλαβε τη σκυτάλη του προγράμματος και έφερε τα πάνω κάτω. Τέλος, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς ανέβηκε στην πίστα τραγουδώντας την τελευταία του επιτυχία «Πέρα από τα μάτια μου» και το χειροκρότημα έπεσε βροχή από το κοινό, όπως και σε όλη τη συνέχεια του προγράμματος!

Στο πλευρό του τη βραδιά αυτή είχε τα δυο παιδιά του, Κατερίνα και Γιώργο, που βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν τον διάσημο πατέρα τους, όπως επίσης και οι γονείς του Ηλία Βρεττού. Η Σόφη Πασχάλη και Κώστας Κοκκινάκης, η ηθοποιός Βίκυ Γεροθόδωρου, η Αγγελική Λάμπρη, η Ζέτα Δούκα αλλά και ο Χρήστος Νέζος ήταν μερικοί από αυτούς.

Η έναρξη έγινε με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο:

Δες κι άλλες στιγμές από το πρόγραμμά του:

 

Φωταέριο | Ποιοι βρέθηκαν στην πεμιέρα του Πλούταρχου;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024