211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Acro | Επώνυμες παρουσίες για ακόμα μια εβδομάδα

Acro club sabanis
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιοι διασκέδασαν με το πρόγραμμα του Γιώργου Σαμπάνη;

Ο παλμός της διασκέδασης χτυπά δυνατά για ακόμα έναν χειμώνα στο Acro! Ο Γιώργος Σαμπάνης στο τιμόνι του προγράμματος και πάλι, απογειώνει για τα καλά το κέφι και τη διασκέδαση! Έχοντας στο πλευρό του τη Μελίνα Μακρή, τον Steven Τριανταφυλλίδη και τη Θωμαή Απέργη ο τραγουδιστής παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που έχει αγαπηθεί πολύ.

Θαυμαστές αλλά και επώνυμες παρουσίες κατακλύζουν το αγαπημένο στέκι της πόλης και επικρατεί το αδιαχώρητο: Την εβδομάδα αυτή συνέβη και πάλι το ίδιο! Ανάμεσά στους επώνυμους που έδωσαν το παρών, ο Αντώνης Ρέμος (που σύντομα θα επιστρέψει στη διασκέδαση της Αθήνας από το Αθηνών Αρένα) συνοδευόμενος από την Υβόννη Μπόσνιακ, η Κατερίνα Καινούργιου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Νατάσα Καλογρίδη, η Σόφη Πασχάλη παρέα με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Σαμάνθα Αποστολοπούλου, ο Παναγιώτης Βασιλάκος παρέα με το Νικόλα Παπαδόπουλο και τη Δανάη Παππά και πολλοί άλλοι.

Ακόμα μια εβδομάδα απόλυτης επιτυχίας για το αγαπημένο μαγαζί! Δες στην παρακάτω γκάλερι στιγμιότυπα από τις επώνυμες παρουσίες.

Acro | Επώνυμες παρουσίες για ακόμα μια εβδομάδα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024