211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος | Στο Nammos του Chourchevel για μια μοναδική εμφάνιση!

Αντώνης Ρέμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μετά τη Μύκονο, ο τραγουδιστής πάει στις Γαλλικές Άλπεις!

Ο Αντώνης Ρέμος, το καλοκαίρι πραγματοποίησε δύο μοναδικές εμφανίσεις στο Nammos της Μυκόνου, όπως κάνει κάθε χρόνο, μαγνητίζοντας τα βλέμματα και αφήνοντας και πάλι ανεξίτηλο το στίγμα του στη διασκέδαση. Τώρα, ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο χειμερινό Nammos, στην Chourchevel, το χωριό των Γαλλικών Άλπεων!

Η συναυλία του Έλληνα τραγουδιστή θα πραγματοποιηθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο νεόκτιστο σαλέ των 1000 τ.μ που φιλοξενεί το χειμωνιάτικο Nammos, μέσα στις χιονοδρομικές πίστες των Γαλλικών Άλπεων, σε μία βραδιά απίστευτης χλιδής, όπως και στη Μύκονο.  Όπως αναφέρει η αφίσα που δημοσίευσε ο χώρος στο Instagram, ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανιστεί «στην κορυφή του κόσμου».

Παράλληλα, ο σπουδαίος ερμηνευτής ετοιμάζεται πυρετωδώς να ανέβει και πάλι την πίστα του Αθηνών Αρένα, ύστερα από χρόνια, και να γίνει και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της διασκέδασης στην Αθηναϊκή διασκέδαση. Μαζί με την Ελένη Φυρέιρα και ένα μεγάλο επιτελείο καλλιτεχνών, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω με τη νέα αυτή σειρά μουσικών παραστάσεων. Ακόμα μια πολύ δυναμική σεζόν για τον αγαπημένο καλλιτέχνη, που κάθε χρόνο βρίσκεται στο επίκεντρο με τα νέα του επαγγελματικά βήματα, είτε δισκογραφικά είτε σε πίστες.

Αντώνης Ρέμος | Στο Nammos του Chourchevel για μια μοναδική εμφάνιση!

Αντώνης Ρέμος

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024