211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Κότσιρας | Πότε και πού ξεκινά εμφανίσεις;

Γιάννης Κότσιρας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ξανά στη διασκέδαση της Αθήνας ο ερμηνευτής!

Για ακόμα μια φορά, ο Γιάννης Κότσιρας επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης από τη σκηνή του Σταυρού του Νότου! Από την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, και κάθε Κυριακή, ο αγαπημένος ερμηνευτής θα μας χαρίζει ένα μοναδικό πρόγραμμα από την πιο αγαπημένη και δημοφιλή μουσική σκηνή της πόλης.

Το πρόγραμμα θα συμπληρώνεται με μια επιλογή αγαπημένων λαϊκών τραγουδιών μεγάλων δημιουργών, όπως ο Άκης Πάνου, ο Δήμος Μούτσης, ο Σταύρος Ξαρχάκος και πολλοί ακόμα, τα οποία επίσης δεν έχει “αγγίξει” ερμηνευτικά μέχρι σήμερα ο τραγουδιστής. Όσο για το φινάλε, αυτό θα ανήκει στο κοινό και τις επιλογές του!

O χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα επιστρέψει για να αφήσει και πάλι το μοναδικό του στίγμα στη διασκέδαση της Αθήνας. Δες παρακάτω την ανακοίνωση για τις επερχόμενες εμφανίσεις του μέσα από τα social media.

Kάθε Σάββατο, στον ΣΤΝ εμφανίζεται ο Μίλτος Πασχαλίδης, κάθε Παρασκευή ο Παύλος Παυλίδης και οι B – Movies, ενώ κάθε Δευτέρα ο μοναδικός Σωκράτης Μάλαμας! Μια σειρά εμφανίσεων πολύ σπουδαίων και αγαπημένων καλλιτεχνών που ολοκληρώνονται από τον Κότσιρα! Μια σειρά εμφανίσεων που έρχεται να μονοπωλήσει για τα καλά το ενδιαφέρον μας.

Γιάννης Κότσιρας | Πότε και πού ξεκινά εμφανίσεις;

Γιάννης Κότσιρας

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024