211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιερά Οδός | Ποιοι επώνυμοι διασκέδασαν με το πρόγραμμα;

Ιερά Οδός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Θεοδωρίδου και Ασλανίδου οι μεγάλες πρωταγωνίστριες!

Η Ιερά Οδός έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο της διασκέδασης και μας χαρίζει μοναδικές βραδιές κάθε εβδομάδα με μεγάλους πρωταγωνιστές στην πίστα του τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο να δίνουν το σύνθημα «Ας τραγουδήσουμε λοιπόν!».

 

Οι τρεις καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που κερδίζει τις εντυπώσεις και μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην πόλη. Φυσικά, δεν λείπουν και οι επώνυμες επισκέψεις από το κέντρο!

Το βράδυ του Σαββάτου, στο κέντρο βρέθηκε η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου, Μαρινέλλ,  όπου συνεχάρη στα καμαρίνια τους καλλιτέχνες και απόλαυσε όλο το πρόγραμμα, αλλά και η Στέλλα Καλλή, όπου φανερά ενθουσιασμένη με το πρόγραμμα δεν σταμάτησε να χειροκροτεί. Μια ακόμα εβδομάδα μεγάλης επιτυχίας για το δημοφιλές κέντρο που κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις και συνεχίζει την πρωταγωνιστική του πορεία στη διασκέδαση της πόλης.

Κάθε εβδομάδα, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μαλίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους και φέρνουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης. Ένα σχήμα που θα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του τον φετινό χειμώνα στην Αθήνα μέχρι τον Ιανουάριο που θα τους διαδεχθούν Βασίλης Καρράς – Καίτη Γαρμπή και Χρήστος Μενιδιάτης.

 

Ιερά Οδός | Ποιοι επώνυμοι διασκέδασαν με το πρόγραμμα;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024