211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αν με αγάπησες | Νέο video clip για τον Νίκο Βέρτη!

Αν με αγάπησες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αυτό είναι το νέο video clip του τραγουδιστή

Το “Αν με αγάπησες” είναι το δεύτερο single του Νίκου Βέρτη μέσα από το πολυαναμενόμενο νέο album του που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven Music σύντομα. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε δίνοντάς μας μία γεύση (δες εδώ τους στίχους)

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον στενό συνεργάτη του Νίκου Βέρτη, Γιώργο Τσοπάνη, ενώ η μουσική στον Νίκο Σαλέα και στον ίδιο τον Νίκο Βέρτη. Πλέον το videoclip έφτασε για να ολοκληρώσει αυτή τη νέα δουλειά του!

Παράλληλα, εδώ και δύο εβδομάδες, ο Νίκος Βέρτης έχει ξεκινήσει εμφανίσεις στη σκηνή του ΥΤΟΝ, όπου τον βλέπουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η περσινή επιτυχία, όπου ο καλλιτέχνης εγκαινίασε την πίστα με απόλυτη επιτυχία, δεν θα μπορούσε να μην επαναληφθεί και φέτος με αντίστοιχη επιτυχία. Στο πλευρό του έχει την Demy, ενώ η μεγάλη πρεμιέρα, την περασμένη εβδομάδα, γνώρισε φυσικά τεράστια επιτυχία! (δες εδώ λεπτομέρειες από την πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη στο ΥΤΟΝ).

Το videoclip του τραγουδιού κυκλοφόρησε και εσύ μπορείς να το απολαύσεις στο παρακάτω βίντεο. Παράλληλα, αναμένουμε τη νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη που αναμένεται να μας συστηθεί πολύ σύντομα.

Αν με αγάπησες | Νέο video clip για τον Νίκο Βέρτη!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024