211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακτή Πειραιώς | Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης και Σταρόβας μαζί

Ακτή Πειραιώς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λαμπερή πρεμιέρα για τη μουσική σκηνή

Μια ακόμα επιλογή στη διασκέδασή μας προστέθηκε την περασμένη Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου στην Αθήνα, και δεν είναι άλλη από την Ακτή Πειραιώς! Η αγαπημένη μουσική σκηνή άνοιξε και πάλι τις πόρτες της με ένα πολύ δυναμικό σχήμα και πρωταγωνιστές του 4 πολύ αγαπημένους και σπουδαίους καλλιτέχνες.

Δες επίσης:  Vogue Club | Χαμός στην πρεμιέρα Κουρκούλη – Ιακωβίδη!

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και παρουσίασαν τη νέα τους μουσικοθεατρική παράσταση που κέρδισε τις εντυπώσεις. Μαζί τους οι ταλαντούχες Μιρέλλα Πάχου, Φρόσω Στυλιανού και ο Ιταλός Steve Teser, που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα δίνοντας τη δική τους ξεχωριστή νότα.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Ακτή Πειραιώς έρχεται να μας παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του αθηναϊκού κοινού για ακόμα μια χρονιά. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την πρεμιέρα που άφησε δυνατά το στίγμα της στη διασκέδαση της Αθήνας και μας υποσχέθηκε έναν μοναδικό χειμώνα. Κάθε εβδομάδα, οι δύο καλλιτέχνες θα ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα φέρνουν στο προσκήνιο την ποιοτική διασκέδαση και τις αμέτρητες επιτυχίες, τους απίστευτους διαλόγους αλλά και το ξεχωριστό τους χιούμορ!

Ακτή Πειραιώς | Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης και Σταρόβας μαζί

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024