211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έναστρον | Σαρωτική, sold out πρεμιέρα για το σχήμα του!

έναστρον
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζωνάκης, Πάολα και Ρόκκος έφεραν τα πάνω κάτω στην Αθήνα!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 10 Νοεμβρίου, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη και της Πάολα στην πίστα του Έναστρον ! Μαζί τους, ο Στέλιος Ρόκκος που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με τις δικές του, πολλές επιτυχίες!

Τη λαμπερή και, φυσικά, sold out βραδιά, άνοιξε ο Δήμος Αναστασιάδης, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη ανέλαβε ο Στέλιος Ρόκκος που ανέβασε τοκέφι από νωρίς ακόμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Από την βραδιά δεν έλειψαν τα στοιχεία του show, αφού ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίστηκε στη σκηνή πάνω σε ένα αιωρούμενο μεταλλικό τρίγωνο!

οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πραγματοποίησαν ένα πρόγραμμα απόλυτα ανεβαστικό που φυσικά κέρδισε τις εντυπώσεις και έδωσε ένα μοναδικό εναρκτήριο λάκτισμα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Με τον πιο απογειωτικό τρόπο επέστρεψε στη διασκέδαση της Αθήνας ένα από τα σχήματα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο σκηνικό της διασκέδασης φέτος! Ήδη, τα πρώτα στιγμιότυπα κυκλοφόρησαν μέσα από τα social media, ενώ το kratisinow βρέθηκε στην πρεμιέρα και σου μεταφέρει το ανεβαστικό κλίμα στο  κέντρο μέσα από τα παρακάτω βίντεο από τη λαμπερή βραδιά! Ένα λαμπερό ξεκίνημα για το σχήμα!

 

Έναστρον | Σαρωτική, sold out πρεμιέρα για το σχήμα του!

https://www.instagram.com/p/BbVVxsADXtO/?tagged=enastron

https://www.instagram.com/p/BbVb7uPj3Yk/?taken-by=kratisinow.gr

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024