211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πότε κυκλοφορεί το νέο video clip του Νίκου Βέρτη;

Νίκος Βέρτης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το ολοκαίνουριο τραγούδι του αποκτά εικόνα!

Πριν μόλις λίγες ημέρες, ο Νίκος Βέρτης μάς παρουσίασε την ολοκαίνουρια επιτυχία του με τίτλο «Αν μ’ αγάπησες». Το νέο τραγούδι, (στίχους του οποίου μπορείς να βρεις εδώ) αγκαλιάστηκε ήδη θερμά απότο κοινό του καλλιτέχνη και το video clip του είναι πλέον προ των πυλών.

Σύντομα (και συγκεκριμένα στις 13 Νοεμβρίου) θα κυκλοφορήσει το video clip του τραγουδιού που αναμένεται να εντυπωσιάσει και πάλι.

Σχεδόν παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου αυτού κομματιού, ο διάσημος τραγουδιστής έκανε την επιστροφή του στο ΥΤΟΝ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μέσα από μια λαμπερή πρεμιέρα. Πέρσι, εγκαινίασε την πίστα αυτή με τεράστια επιτυχία, που φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη συνεχιστεί και φέτος τον χειμώνα. Δύο εβδομάδες εμφανίσεων έχουν περάσει και ήδη ο Νίκος έχει αποδείξει πως ήρθε για να πρωταγωνιστήσει ακόμα έναν χειμώνα στην αγαπημένη πίστα, που πολύ γρήγορα αναδείχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα hot spots της Αθήνας. Μια δυναμική συνεργασία που θα μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον μας όσο λίγα σχήματα στη φετινή Αθήνα.

Δες παρακάτω, το teaser του κλιπ που μόλιςκυκλοφόρησε για να κάνει γνωστή την επερχόμενη δουλειά του τραγουδιστή που, αναμφίβολα, θα εντυπωσιάσει.

Νίκος Βέρτης: Πάρε μια γεύση από το νέο του κλιπ:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024