211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΥΤΟΝ | Θεαματική πρεμιέρα για τον Νίκο Βέρτη

ΥΤΟΝ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Νίκος Βέρτης επέστρεψε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας

Ο Νίκος Βέρτης επέστρεψε για δεύτερη χρονιά στο ΥΤΟΝ, μέσα από μία μεγαλειώδη πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής, 3 Νοεμβρίου! Ο τραγουδιστής έχοντας στο πλευρό του την Demy, τον Βαγγέλη Κακουριώτη, αλλά και άλλους νέους καλλιτέχνες έκανε ένα δυναμικό ξεκίνημα που άφησε ανεξίτηλο του σημάδι του στη διασκέδαση της Αθήνας!

Το κοινό έδωσε δυναμικό παρών και αποθέωσε τον διάσημο καλλιτέχνη. Για ακόμα μια σεζόν, τον τραγουδιστή στην πίστα συνόδευσαν οι χορευτές, τα εντυπωσιακά ακροβατικά και οι βουτιές στην πισίνα που στην συνέχεια μετατρέπεται σε πίστα. Ένα εντυπωσιακό θέαμα που κέρδισε τις εντυπώσεις!

Από την πρεμιέρα δεν έλειψαν οι διάσημες παρουσίες! Στο χώρο του κέντρου ο φακός απαθανάτισε τον Αντώνη Ρέμο, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, την Αμαρυλλίς αλλά και τον Γιώργο Μαζωνάκη που ανέβηκε στη σκηνή και τραγουδιστή μαζί με τον πρωταγωνιστή της βραδιάς, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το πιο θερμό χειροκρότημα! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο απόλυτος προορισμός της διασκέδασης επέστρεψε και θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά στον χάρτη της βραδινής Αθήνας για ακόμα έναν χειμώνα! Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την πρώτη αυτή βραδιά του κέντρου και του διάσημου καλλιτέχνη, αλλά και το πλήθος των επώνυμων παρουσιών!

ΥΤΟΝ | Θεαματική πρεμιέρα για τον Νίκο Βέρτη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024