211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης | Άκουσε το teaser του νέου του τραγουδιού!

Γιώργος Μαζωνάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέα επιτυχία από τον αγαπημένο καλλιτέχνη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα δισκογραφική δουλειά, που μάλιστα θα είναι και η πρώτη του συνεργασία με τη νέα του δισκογραφική στέγη, Minos EMI / Universal. Τίτλος του επερχόμενου τραγουδιού του είναι «Σώπα κι άκου» και αναμένεται να κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου, σε πρώτη μετάδοση, ενώ επίσημα στις 20 Νοεμβρίου.

Το teaser της επερχόμενης επιτυχίας κυκλοφόρησε ήδη και μας δίνει μια μικρή γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε σύντομα. Μια δισκογραφική δουλειά που θα τον επαναφέρει στο προσκήνιο ύστερα ακριβώς από έναν χρόνο αποχής.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις επερχόμενες εμφανίσεις του. Από αυτήν την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης συναντά την Πάολα και το Στέλιο Ρόκκο στο «Έναστρον», σε ένα εκρηκτικό σχήμα που θα αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στη νυχτερινή Αθήνα. Μια συνεργασία που αναμφίβολα θα κερδίσει την αγάπη του κοινού και θα αποτελέσει μια από τις κορυφαίες μουσικές συναντήσεις στο χάρτη της διασκέδασης της πόλης. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα, τόσο για τη μεγάλη πρεμιέρα όσο και για τη νέα αυτή κυκλοφορία του αγαπημένου καλλιτέχνη που θα αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό του.

 

Γιώργος Μαζωνάκης | Άκουσε το teaser του νέου του τραγουδιού!

https://www.youtube.com/watch?v=HsLFPMABTyA

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024