211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Heaven Music | Γιόρτασε τα 16 της χρόνια με ένα λαμπερό party!

Heaven Music
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βράδυ της Τετάρτης, 1 Νοεμβρίου

Η Heaven Music έκλεισε τα 16 χρόνια παρουσίας της στο χώρο της βιομηχανίας της ελληνικής μουσικής και το γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι το βράδυ της Τετάρτης, 1 Νοεμβρίου, στην Ιερά Οδό, που τα είχε όλα και το παρών έδωσαν αμέτρητοι καλλιτέχνες!

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Νίκος Βέρτης, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Νικηφόρος, ο Λευτέρης Πανταζής, η Άντζελα Δημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Κωνσταντίνα, η Κατερίνα Στικούδη, ο Βαλάντης, η Ελένη Γιαννατσούλια, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Φιλίππου και πολλοί άλλοι είναι κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας που έδωσαν το παρόν.

Τη βραδιά άνοιξε με stand-up comedy ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και στη συνέχεια τη σκυτάλη παρέλαβε η Arilena Ara, η καλλιτέχνης πίσω από την τεράστια επιτυχία «Nentori» που ανήκει στο δυναμικό της 314 Records, το international label του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου που μάγεψε με τις επιτυχίες της αλλά και με ντουέτα με τους:  Γιάννη Πλούταρχο, Μελίνα Ασλανίδου, Άντζελα Δημητρίου, Λευτέρη Πανταζή, Γιώργο Γιαννιά, Νικηφόρο και άλλους.

Heaven Music | Γιόρτασε τα 16 της χρόνια με ένα λαμπερό party!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024