211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ποια μουσικα σχήματα κάνουν πρεμιέρα

πρεμιέρες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αυτή την εβδομάδα, οι πρεμιέρες των Νίκου Βέρτη, Γιώργου Σαμπάνη, Χρήστου Δάντη, Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Μίλτου Πασχαλίδη υπόσχονται αξέχαστες μουσικές στιγμές σε Αθήνα, αναδιαμορφώνοντας τη νυχτερινή διασκέδαση

Ποιες είναι οι πρεμιέρες που θα δούμε και θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά, αυτή την εβδομάδα, στην Αθήνα αλλά και θα αναδιαμορφώσουν για τα καλά τον ήδη πλούσιο χάρτη της διασκέδασης;

Οι πρεμιέρες του τριημέρου:

ΥΤΟΝ / 3 Νοεμβρίου: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στην ίδια πίστα, εκείνη που πέρσι εγκαινίασε με τεράστια επιτυχία! Μαζί του η Demy αλλά και ο Δημήτρης Καραδήμος!

https://www.instagram.com/p/Ba4a6yenrfl/?taken-by=ytonthemusicshow

Acro / 3 Νοεμβρίου: Για ακόμα έναν χειμώνα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον αγαπημένο Γιώργο Σαμπάνη στη σκηνή του Acro. Δες ολόκληρο το σχήμα στην αφίσα των εμφανίσεων:

 

https://www.instagram.com/p/Barl0d6njk8/?taken-by=acroliveofficial

Camorra / 3 Νοεμβρίου: Το αγαπημένο στέκι επιστρέφει από νέα διεύθυνση και ύστερα από την αναβολή που πήρε η πρεμιέρα, Χρήστος Δάντης και Stan θα είναι μαζί μας το βράδυ της Παρασκευής.

https://www.instagram.com/p/Bav5ZeUBQos/?taken-by=camorra_club

Petrogazi / 3 Νοεμβρίου: Ένα μουσικό πρόγραμμα με άρωμα εποχής, που ξεκινάει από τις θρυλικές μπουάτ, μέχρι τις πενιές των μεγάλων δημιουργών στα κοσμικά κέντρα του ΄60. O Ιεροκλής Μιχαηλίδης και η «Συνοικία Ασμάτων» από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου – Η πρώτη πρωταγωνίστρια του προγράμματος θα είναι η Ελένη Τσαλιγοπούλου!

https://www.instagram.com/p/Ba_1yUYDgTL/?taken-by=petrogazi.athens

Σταυρός του Νότου Μίλτος Πασχαλίδης / 4 Νοεμβρίου: Aπό το Σάββατο και για κάθε Σάββατο ο αγαπημένος ερμηνευτής επιστρέφει.

https://www.instagram.com/p/BazHdtOl4Fm/?taken-by=stavrostounotou

Σταυρός του Νότου Σωκράτης Μάλαμας / 6 Νοεμβρίου: Για τις Δευτέρες, στην σκηνή του μαγαζιού θα πρωταγωνιστεί ο Σωκράτης Μάλαμας.

https://www.instagram.com/p/Ba4ARWhl2OO/?taken-by=stavrostounotou

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024