211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αν Μ’ Αγάπησες | Το νέο τραγούδι του Νίκου Βέρτη έρχεται!

Αν με αγάπησες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε το teaser που μόλις κυκλοφόρησε

“Αν με αγάπησες” είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού που ο Νίκος Βέρτης ετοιμάζεται σύντομα να μας συστήσει! Λίγο καιρό ύστερα από την κυκλοφορία της τελευταίας του επιτυχίας “Ερωτευμένος”, o αγαπημένος τραγουδιστής ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια ακόμα επιτυχία που το μόνο βέβαιο είναι πως θα αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό του.

Στο νέο αυτό τραγούδι του καλλιτέχνη,  η μουσική είναι του Νίκου Βέρτη αλλά και του Νίκου Σαλέα, ενώ οι στίχοι του Γιώργου Τσοπάνη. Αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου, σε πρώτη μετάδοση.

Παράλληλα, ο Νίκος ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για την επερχόμενη πρεμιέρα του στο ΥΤΟΝ, το βράδυ της Παρασκευής, 3 Νοεμβρίου, (δες εδώ την αφίσα του σχήματος που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες) όπου θα εμφανίζεται για δεύτερη χρονιά έχοντας στο πλευρό του την Demy αλλά και άλλους νεαρούς καλλιτέχνες. Μια ακόμα επιτυχημένη σεζόν αναμένεται να δούμε από τον τραγουδιστή αφού ξέρει πολύ καλά πώς να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και να πρωταγωνιστεί στη διασκέδαση της νυχτερινής Αθήνας. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα που έρχεται πολύ σύντομα στην Αθήνα και θα πρωταγωνιστήσει σε αυτήν!

Αν με αγάπησες | Το νέο τραγούδι του Νίκου Βέρτη έρχεται!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024