211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: 1.000.000 προβολές σε 60 ώρες για τη νέα επιτυχία «Για Κάποιο Λόγο»!

Νίκος Οικονομόπουλος για κάποιο λόγο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια τεράστια επιτυχία για τον τραγουδιστή

Νέο ρεκόρ σημειώνει ο Νίκος Οικονομόπουλος! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το νέο του τραγούδι με τίτλο «Για κάποιο λόγο» και μέσα σε 60 ώρες κατάφερε να ξεπεράσει τις 1.000.000 προβολές στο Youtube!

Πλέον το κομμάτι μετρά 10 μέρες κυκλοφορίας και έχει ξεπεράσει, μέσα στις λίγες αυτές μέρες, τα 4.299.800 προβολές!! Μια ανεπανάληπτη επιτυχία για τον τραγουδιστή που όσο περνά ο καιρός κάνει ολοένα και ένα βήμα πιο κοντά στην απόλυτη επιτυχία.

Παράλληλα με τη νέα αυτή κυκλοφορία, ο Νίκος ξεκίνησε και τις χειμερινές του εμφανίσεις, αποχωρώντας από το Fever ύστερα από σχεδόν μια δεκαετία συνεργασίας. Φέτος, τον βλέπουμε στην πίστα του Κέντρου Αθηνών! Μια συνεργασία που ήδη έχει κερδίσει την απόλυτη αγάπη του κοινού και αναμφίβολα θα είναι ένα από τα σπουδαιότερα σχήματα που θα δούμε τη φετινή σεζόν στην πόλη, όπως συμβαίνει με τον αγαπημένο τραγουδιστή κάθε χρονιά άλλωστε.

Νίκος Οικονομόπουλος: 1.000.000 προβολές σε 60 ώρες για τη νέα επιτυχία «Για Κάποιο Λόγο»!

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην το συμπεριλάβει και στο νέο του πρόγραμμα στην πίστα του Κέντρου Αθηνών, εκεί όπου ξεκίνησε εμφανίσεις πριν λίγες μέρες μαζί με τους Onirama. Άκουσε παρακάτω το τραγούδι live από το βράδυ της πρεμιέρας!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024