211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Πότε κυκλοφορεί ο νέος ολοκληρωμένος δίσκος του;

Νίκος Οικονομόπουλος νέος δίσκος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση του τραγουδιστή στο Facebook

Ο νέος δίσκος που θα μας συστήσει ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται σύντομα! Πρόκειται για τη δέκατη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη και φυσικά οι προετοιμασίες είναι εντατικές για την κυκλοφορία του.

Έχουν πλέον περάσει περίπου δύο χρόνια από την κυκλοφορία του προηγούμενου δίσκου του με τίτλο “Ένα μικρόφωνο κι εγώ” και πλέον νέο υλικό από τον αγαπημένο καλλιτέχνη έχει λείψει πολύ!

Τα singles “Είναι κάτι λαϊκά”, “Ο Χαρακτήρας” και το πολύ πρόσφατο “Για κάποιο λόγο” μάς έχουν δώσει μια μικρή γεύση από την επερχόμενη αυτή δουλειά που έρχεται να κερδίσει το ενδιαφέρον και θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου. Παράλληλα, ο καλλιτέχνης μόλις ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών μαζί με τους μοναδικούς Ονιράμα. Η πρεμιέρα της περασμένης εβδομάδας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμένεται το σχήμα να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του χειμώνα αυτού.

Εν αναμονή της επερχόμενης κυκλοφορίας που έρχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας! Ο χρόνος μετρά αντίστροφα καθώς μόλις λίγες μέρες απέμειναν μονάχα μέχρι τη στιγμή που ο καλλιτέχνης θα μας συστήσει τα νέα του τραγούδια! Δες παρακάτω την ανάρτησή του στο Facebook μέσα από την οποία ενημέρωσε για τη νέα αυτή κυκλοφορία.

Νίκος Οικονομόπουλος: Η ανάρτηση του τραγουδιστή στο Facebook

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024