211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αμαρυλλίς: Επιστρέφει με νέα επιτυχία δια χειρός Παντελίδη!

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έρχεται το νέο τραγούδι της Αμαρυλλίς

Ύστερα από την κυκλοφορία της επιτυχίας «Να με προσέχεις», η Αμαρυλλίς ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέο κομμάτι και μάλιστα δια χειρός Παντελή Παντελίδη. Ο καλλιτέχνης μπορεί να έφυγε από τη ζωή δύο χρόνια πριν, όμως έχει αφήσει πίσω του πλούσιο και ανεξάντλητο υλικό.

Ένα από τα κομμάτια που είχε δημιουργήσει εξ ολοκλήρου και το «Θα ζω», η νέα κυκλοφορία από την καλλιτέχνιδα. Η τραγουδίστρια σύντομα θα μας συστήσει το νέο αυτό κομμάτι και για την ακρίβεια θα έχουμε την ευκαιρία να το ακούσουμε ολοκληρωμένο για πρώτη φορά την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου. Ο Παντελής Παντελίδης είχε γράψει για εκείνη και το κομμάτι Διαταγές, το 2013, επιτυχία που ανέβασε τις μετοχές της στη μουσική βιομηχανία.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Frangelico και το πλευρό του Νίκου Μακρόπουλου και του Σάκη Αρσενίου. Μια συνεργασία που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στη νυχτερινή διασκέδαση! Από εκεί, θα έχουν την ευκαιρία οι θαυμαστες της να ακούσουν και live το νέο αυτό κομμάτι. Λίγες μέρες απέμειναν μονάχα μέχρι τη στιγμή της κυκλοφορίας του νέου αυτού τραγουδιού που σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό που αγαπά το ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Αμαρυλλίς: Επιστρέφει με νέα επιτυχία δια χειρός Παντελίδη!

Αμαρυλλίς

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024