211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση | Στο «Hotel Ερμού» για τρίτη χρονιά

Άννα Βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια χρονιά σταθερή η συνεργασία τους!

Το «Hotel Ερμού» ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας και υποδέχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα εγκαινίασε τη σκηνή αυτή πριν δύο χρόνια και πλέον έρχεται να συνεχίσει τη συνεργασία αυτή για ακόμα μια σεζόν.

Άννα Βίσση | Στο «Hotel Ερμού» για τρίτη χρονιά – Πότε κάνει πρεμιέρα;

Η Άννα Βίσση ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του «Hotel Ερμού» από τις αρχές Δεκεμβρίου, όπως θέλουν οι πρώτες πληροφορίες. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η αγαπημένη τραγουδίστρια θα ανεβαίνει στη σκηνή του αγαπημένου στεκιού και θα μας χαρίζει ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες και πιο διαχρονικές της επιτυχίες.

Έχοντας στις αποσκευές της αμέτρητες μεγάλες επιτυχίες, η αγαπημένη τραγουδίστρια μάς χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης και ένα πρόγραμμα που μας κρατά την  καλύτερη συντροφιά κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Αθήνα. Πλέον, αναμένουμε με αγωνία την επίσημη ανακοίνωση της μεγάλης πρεμιέρας που έρχεται σύντομα στην πόλη.  Άννα Βίσση και Hotel Ερμού δίνουν ακόμα ένα ραντεβού για ακόμα μια χρονιά, για τρίτη συνεχόμενη, και ετοιμάζονται να φέρουν ξανά τα πάνω κάτω και να κρατήσουν τα σκήπτρα της διασκέδασης για ακόμα έναν χειμώνα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024