211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Παπαδόπουλος: Στην απονομή του πλατινένιου του δίσκου

Γιώργος Παπαδόπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες στιγμιότυπα από την ξεχωριστή περίσταση για τον τραγουδιστή

Με μεγάλη επιτυχία και έχοντας πλήθος καλλιτεχνών στο πλευρό του πραγματοποιήθηκε η απονομή πλατινένιου δίσκου που ο Γιώργος Παπαδόπουλος πρόσθεσε στην πορεία του.  Ο δίσκος του με τίτλο «Πες επιτέλους σ’ αγαπώ», που περιέχει 11 τραγούδια (ενώ μαζί του στο τραγούδι με τίτλο “Αν μ’ αγαπάς αληθινά” συμμετέχει και η Νατάσα Θεοδωρίδου) αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και αναδείχθηκε σε μια ακόμα πλατινένια του δουλειά.

Το απόγευμα της Τρίτης, η απονομή του πλατινένιου δίσκου πραγματοποιήθηκε και ο τραγουδιστής είχε στο πλευρό τους πολλούς διάσημους και αγαπημένους φίλους και συναδέλφους. Ανάμεσα σε αυτούς, και η Μαρί Κωνσταντάτου, η Βασιλική Νταντά, η Τάμτα, η Ευρυδίκη αλλά και η Μελίνα Ασλανίδου και η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις οποίες ο τραγουδιστής θα συνεργαστεί και επί σκηνής αυτόν το χειμώνα.

Oι τρεις καλλιτέχνες θα δώσουν το πρώτο ραντεβού με το κοινό τους στην πίστα της Ιεράς οδού πολύ σύντομα, και συγκεκριμένα την ερχόμενη Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου. Έκτοτε θα αποτελέσουν, ομολογουμένως, ένα από τα πιο hot σχήματα της σεζόν. Δες στην παρακάτω γκάλερι τα στιγμιότυπα από την ξεχωριστή ημέρα για τον καλλιτέχνη που αποτέλεσε και μία πολύ ξεχωριστή στιγμή της μέχρι τώρα πορείας του.

 

Γιώργος Παπαδόπουλος: Στην απονομή του πλατινένιου του δίσκου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024