211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιερά Οδός: Δες την αφίσα του κέντρου

Ιερά Οδός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νατάσα Θεοδωρίδου, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργος Παπαδόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους!

H Ιερά Οδός και το σχήμα της βρίσκονται σε εντατικές προετοιμασίες προκειμένου να μας χαρίσουν μια μοναδική σεζόν διασκέδασης. Στο τιμόνι του προγράμματος φέτος βλέπουμε τη Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ στο πλευρό της θα δούμε για πρώτη φορά τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Οι τρεις καλλιτέχνες είναι πανέτοιμοι να μας χαρίσουν αξεπέραστες στιγμές διασκέδασης και να γίνουν το απόλυτο σχήμα του φετινού χειμώνα.

Η αφίσα του σχήματος κυκλοφόρησε μέσα από τη σελίδα του κέντρου στο Facebook, ενώ παράλληλα, έχει ήδη γίνει γνωστό πως η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου. Μια ακόμα σειρά εμφανίσεων που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας στην Αθήνα και πρόκειται να κάνει την έναρξή του πολύ σύντομα!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που το αγαπημένο νυχτερινό στέκι θα μπει ξανά στο παιχνίδι της διασκέδασης και θα μας χαρίζει μοναδικές βραδιές με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των πιο αγαπημένων καλλιτεχνών. Πολύ σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους τρεις τους να ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους σε ένα σχήμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Δες παρακάτω την ανάρτηση του κέντρου με το σχήμα!

 

Ιερά Οδός: Δες την αφίσα του κέντρου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024