211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης: Διασκέδασε στο Frangelico

Γιώργος Σαμπάνης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με το πρόγραμμα του μοναδικού Νίκου Μακρόπουλου

Μπορεί να ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις επερχόμενες εμφανίσεις του στο Acro, αφού θα ξεκινήσουν και πάλι σύντομα (δες εδώ πότε), όμως ο Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζει να κάνει τις εξόδους του στη νυχτερινή διασκέδαση, να στηρίζει συναδέλφους και φίλους και να διασκεδάζει με τα προγράμματά τους.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νίκος Μακρόπουλος, με το πρόγραμμα του οποίου διασκέδασε ο αγαπημένος καλλιτέχνης την εβδομάδα αυτή. Ο Σαμπάνης βρέθηκε στο Frangelico και διασκέδασε με το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο τραγουδιστής πήρε το μικρόφωνο και χάρισε μερικές μεγάλες επιτυχίες του στο κοινό, το οποίο φυσικά τον χειροκρότησε θερμά. Ο οικοδεσπότης του σχήματος πλησίασε τον τραγουδιστή στο τραπέζι του, δίνοντάς του το μικρόφωνο και φυσικά ο τελευταίος κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις.

Ο σπουδαίος Νίκος Μακρόπουλος κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο συνεχίζει τις μοναδικές εμφανίσεις από την πίστα του Frangelico, στην οποία ανεβαίνει φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μια μοναδική συνεργασία που, από πέρσι κιόλας, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και δεν θα μπορούσε να μην συνεχιστεί και φέτος. Μια συνεργασία που συνεχίζει και φέτος πολύ δυναμικά και κατέχει τα ηνία της διασκέδασης στην πόλη.

Γιώργος Σαμπάνης: Διασκέδασε στο Frangelico

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024