211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άλλον Άνθρωπο: To teaser του νέου τραγουδιού του Γιάννη Πλούταρχου

Άλλον Άνθρωπο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πάρε μια γεύση από το νέο του κομμάτι

Ο Γιάννης Πλούταρχος, μετά την επιτυχία του “Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου”, ετοιμάζεται να μας συστήσει το επόμενο single του με τίτλο “Άλλον Άνθρωπο”, που αποτελεί και τον προπομπό της επόμενης ολοκληρωμένης του δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Heaven Music και θα περιλαμβάνει 18 νέα κομμάτια.

Το νέο του τραγούδι φέρει την υπογραφή μουσικά του Βασίλη Γαβριηλίδη και στιχουργικά του Θάνου Παπανικολάου, ενώ, το teaser ήδη κυκλοφόρησε και μας δίνει μια μικρή γεύση από το νέο αυτό κομμάτι.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής βρίσκεται σε εντατικές προετοιμασίες για την επερχόμενη σειρά εμφανίσεών του στην πίστα του Φωταέριο. Εκεί, θα τον δούμε φέτος για πρώτη φορά, σε μια ξεχωριστή συνεργασία με τον Ηλία Βρεττό. Ένα σχήμα που αναμφίβολα θα κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και θα μας χαρίσει έναν αξεπέραστο χειμώνα διασκέδασης. Τ0 Φωταέριο για ακόμα μια χρονιά ετοιμάζεται να γίνει το απόλυτο hot spot της διασκέδασης με αυτή τη μοναδική συνεργασία – έκπληξη. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη αυτή πρεμιέρα που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας στην αθηναϊκή διασκέδαση. Προς το παρόν, άκουσε παρακάτω το teaser από το νέο αυτό τραγούδι που ομολογουμένως θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Άλλον Άνθρωπο: To teaser του νέου τραγουδιού του Γιάννη Πλούταρχου:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024