211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βοτανικός: Η επιτυχία συνεχίζεται με τρελούς ρυθμούς!

Βοτανικός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μοναδική σεζόν διανύει το κέντρο με Μάκη Δημάκη και Σταμάτη Γονίδη

Ο Βοτανικός επέστρεψε πριν λίγο καιρό στη διασκέδαση της Αθήνας πιο δυναμικός από ποτέ, με ένα πολύ ξεχωριστό σχήμα στην πίστα του! Μάκης Δημάκης και Σαμάτης Γονίδης ενώνουν φέτος για πρώτη φορά τα ρεπερτόρια και τις φωνές τους και ετοιμάζονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στην πόλη της Αθήνας.

Αυτό κάνουν μέχρι τώρα τουλάχιστον, αν κρίνει κανείς από την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το σχήμα της αθηναϊκής διασκέδασης. Ο Σταμάτης Γονίδης πραγματοποιεί ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, παλιές και νέες, όπως τα κομμάτια «Όλα τα ξεχνάς», «Έτσι γιατί περίεργα την είδα», «Δεν μπορεί να μη σου λείπω», «Όλα σ’ αγαπάνε», «Δυόμιση και εγώ περιμένω» και άλλες πολλές, ανεβάζουν το κέφι στα ύψη και δημιουργούν εκπληκτικές νύχτες διασκέδασης στο Βοτανικό. Από την άλλη, ο Μάκης Δημάκης δίνει, για δεύτερη φορά, τον καλύτερο εαυτό του επί σκηνής και τρελαίνει το κοινό του. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Βοτανικός φέρνει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση.

Παράλληλα, ο Σταμάτης Γονίδης, αυτή την περίοδο προετοιμάζει πυρετωδώς το νέο του δίσκο που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα (στα μέσα Νοεμβρίου) από τη Sonar Music/Heaven Music.

Βοτανικός: Η επιτυχία συνεχίζεται με τρελούς ρυθμούς!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024