211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιερά Οδός: Πότε κάνει πρεμιέρα το κέντρο;

Ιερά Οδός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Θεοδωρίδου, Ασλανίδου, Παπαδόπουλος έρχονται σύντομα!

Η Ιερά Οδός ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στη ζωή της αθηναϊκής διασκέδασης με ένα μοναδικό σχήμα στην πίστα του! Ύστερα από τον Γιάννη Πάριο, που τα τελευταία δύο χρόνια μονοπώλησε το ενδιαφέρον στον χώρο του, τη σκυτάλη ετοιμάζεται να αναλάβει η Νατάσα Θεοδωρίδου με την πιο ενδιαφέρουσα συνεργασία!

Η αγαπημένη καλλιτέχνις θα έχει στο πλευρό της τη Μελίνα Ασλανίδου, που επιστρέφει στην ίδια πίστα ύστερα από δύο χρόνια, αλλά και τον Γιώργο Παπαδόπουλο που ολοκληρώνει το σχήμα με τον καλύτερο τρόπο. Πότε θα κάνει πρεμιέρα το σχήμα ωστόσο; Η επικεφαλής του σχήματος, ενημέρωσε το κοινό της πριν λίγη ώρα μέσα από το Facebook, πως οι τρεις καλλιτέχνες θα δώσουν το πρώτο τους ραντεβού με το κοινό τους την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου.

Η δύο τραγουδίστριες έχουν δοκιμάσει ήδη τις δυνάμεις και τη χημεία τους μέσα από τις κοινές συναυλίες που έδωσαν το καλοκαίρι στο πλευρό του Χρήστου Νικολόπουλου και απέδειξαν πως θα είναι ένα από τα πιο καυτά δίδυμα της φετινής σεζόν. Το σχήμα αναμένεται να είναι κοντά μας μέχρι τις αρχές του 2018, ενώ στη συνέχεια στο τιμόνι του προγράμματος θα αναλάβουν Βασίλης Καρράς, Καίτη Γαρμπή και Χρήστος Μενιδιάτης!

Ιερά Οδός: Πότε κάνει πρεμιέρα το κέντρο;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024