211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

H Παόλα μιλά για το περιστατικό στα Mad VMA

Πάολα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

“Κάποιος άνθρωπος για πρώτη φορά τους φέρθηκε όπως τους άξιζε”

Η Πάολα έδωσε τη δική της απάντηση για όλα όσα έγιναν στα τελευταία Μad Awards και για το γεγονός ότι η ίδια κόπηκε από την τηλεοπτική μετάδοσή τους, μέσα από γνωστή εκπομπή. Με την ειλικρίνεια που χαρακτηρίζει η ίδια απάντησε για το αν την πείραξε αλλά εξήγησε και το λόγο που συνέβη αυτό.

Για το αν εκείνη στεναχωρήθηκε από την αντιμετώπιση που είχε, είπε: “Πως δεν στεναχωρήθηκα; Όχι γιατί δεν είχα προβολή, αλλά γιατί μου ξηγήθηκαν έτσι… Κάποιος άνθρωπος για πρώτη φορά τους φέρθηκε όπως τους άξιζε, γι’ αυτό δεν με είδατε στη τηλεόραση. Πριν εμφανιστώ έγιναν όλα αυτά, γιατί ήξερα ότι θα πάρω τα βραβεία. Και ναι είχα σκαλέτα!”.

Η Πάολα παραχώρησε τη συνέντευξη από το καμαρίνι της στο Stage live. Εκεί έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις της με τον Στέλιο Ρόκκο, ενώ λίγο αργότερα οι δύο τραγουδιστές θα κατέβουν στην Αθήνα και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Γιώργο Μαζωνάκη στην πίστα του Έναστρον. Πότε θα κάνει πρεμιέρα το σχήμα; Πολύ σύντομα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Προς το παρόν δες στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις της τραγουδίστριας στην τηλεοπτική εκπομπή.

Παόλα: Μιλά για το περιστατικό στα Mad VMA:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024