211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Χολίδης: Τα πρώτα πλάνα από το video clip του «Ποιος Σε Κρατάει»

ο Χρήστος Χολίδης χαμογελαστος στο νεο του video clip
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

To νέο κλιπ του τραγουδιστή είναι προ των πυλών

Το τραγούδι του «Ποιος σε κρατάει», κυκλοφόρησε ο Χρήστος Χολίδης μόλις πριν λίγες μέρες και αμέσως γνώρισε την θερμή αγάπη του κοινού. Πλέον, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να μας συστήσει και το κλιπ του τραγουδιού και να δώσει εικόνα σε ακόμα μια επιτυχία του.

Μετά την επιτυχία του τελευταίου του single με τίτλο «Εγώ Για Σένα», σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους του Γιώργου Τσοπάνη, ο τραγουδιστής επανέρχεται πιο αποφασισμένος να βρεθεί και πάλι για τα καλά στο προσκήνιο.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Βασίλης Γαβριηλίδης και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου, δύο δημιουργοί με τους οποίους ο Χρήστος Χολίδης έχει συνεργαστεί ξανά στα τραγούδια «Κακομαθημένο» και «Αν Είχε Τηλέφωνο Ο Θεός», και τα δύο από τον πλατινένιο δίσκο «Να Με Θυμάσαι» (2012). Αυτή τη φορά, όμως, προτείνουν κάτι διαφορετικό και έχουν κάνει ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα, πλησιάζοντας τις 100.000 προβολές από τις δύο πρώτες ημέρες κυκλοφορίες του τραγουδιού. Τη σκηνοθετική του υπογραφή στη νέα αυτή δουλειά βάζει ο Άλεξ Κωνσταντινίδη και το video clip αναμένεται να έρθει στις οθόνες μας τις επόμενες μέρες από τη Minos EMI / Universal.

Χρήστος Χολίδης: Τα πρώτα πλάνα από το video clip του «Ποιος Σε Κρατάει»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024