211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βοτανικός: Συνέντευξη Τύπου λίγο πριν την πρεμιέρα

ο Μακης Δημακης ο Αντυπας και ο Σταματης Γονιδης χαμογελαστοι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Γονίδης – Δημάκης και επίσημα ενώνουν τις δυνάμεις τους

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη μεγάλη πρεμιέρα που θα κάνει ο Βοτανικός και δύο μέρες πριν από αυτές, το βράδυ της Τετάρτης, 20 Σεπτεμβρίου, οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές του, Σταμάτης Γονίδης και Μάκης Δημάκης βρέθηκαν εκεί για τη συνέντευξη Τύπου.

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και απαθανάτισε τους δύο καλλιτέχνες. Στα στιγμιότυπα οι δύο τους με τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη.

Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει απόψε (22 Σεπτεμβρίου) και έκτοτε να προστεθεί ακόμα ένας μεγάλος προορισμός διασκέδασης στην Αθήνα. Για τον Μάκη Δημάκη είναι η δεύτερη χρονιά στο τιμόνι του κέντρου και το μόνο βέβαιο είναι πως θα τα καταφέρει και φέτος άψογα. Φέτος, για πρώτη φορά στο πρόγραμμα προστίθεται ο σπουδαίος Σταμάτης Γονίδης που θα απογειώσει για τα καλά το κέφι. Μια νέα περίοδος ξεκινά για τον Βοτανικό, αλλά και για τον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα, αφού εκτός από την εν λόγω πρεμιέρα, το πρώτο ραντεβού με το κοινό τους θα δώσουν και ο Θέμης Αδαμαντίδης με τον Ανδρέα Στάμο στην πίστα του north Live Stage. Δύο μεγάλες πρεμιέρες μας περιμένουν απόψε το βράδυ, που έρχονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση.

Βοτανικός: Συνέντευξη Τύπου λίγο πριν την πρεμιέρα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024