211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα – Στέλιος Ρόκκος: Πότε κάνουν πρεμιέρα στην ίδια σκηνή;

η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος στην πρεμιερα τους
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το Stage Live στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να τους υποδεχθεί

Πάολα και Στέλιος Ρόκκος ετοιμάζονται να ενώσουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για ακόμα μια φορά και έρχονται στη Θεσσαλονίκη για να υποδεχθούν το φθινόπωρο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Η πίστα του Stage Live ετοιμάζεται να τους υποδεχθεί και να χαρίσει στο κοινό της πόλης μια μοναδική περίοδο διασκέδασης.

Πότε κάνουν πρεμιέρα ωστόσο οι δύο καλλιτέχνες; Oι δυο τους θα δώσουν το πρώτο ραντεβού στην πίστα του αγαπημένου στεκιού την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, και έκτοτε θα ξεσηκώσουν τη συμπρωτεύουσα με το διασκεδαστικό τους πρόγραμμα.

Ύστερα από το τέλος των εμφανίσεων αυτών, Πάολα και Στέλιος Ρόκκος θα κατηφορίσουν στην Αθήνα, και εκεί θα ενώσουν τις φωνές τους με τον  Γιώργο Μαζωνάκη στην πίστα του Έναστρον. Μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που περιμένουμε ήδη από τώρα, να απολαύσουμε. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι στη στιγμή που οι τρεις καλλιτέχνες θα γίνουν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν στην Αθηναϊκή διασκέδαση. Μέχρι τότε, θα απολαύσουμε τους δύο πρώτους να ξεσηκώνουν τη Θεσσαλονίκη. Δες παρακάτω την ανάρτηση του κέντρου στη σελίδα του Stage Live στο Facebook, όπου ενημερώνει το κοινό για την μεγάλη πρεμιέρα που έρχεται σύντομα στην πόλη της θεσσαλονίκης.

 Πάολα – Στέλιος Ρόκκος: Η ανάρτηση του κέντρου:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024