211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τάμτα: Εκτός XFactor η διάσημη τραγουδίστρια

η Τάμτα φοραει λευκο σακακι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Γιατί πήρε την απόφαση να μην συμμετέχει;

Ύστερα από δύο σεζόν συμμετοχής στην καρέκλα του κριτή του show, η Τάμτα δεν θα αποτελεί μέρος του show Xfactor για την ερχόμενη σεζόν, όπως η ίδια δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο λόγος; Η ίδια η τραγουδίστρια έδωσε την απάντησή της στην κάμερα, αποκαλύπτοντας πως ήταν δική της επιλογή να μην συμμετέχει.  «Tα τελευταία δύο χρόνια τα πράγματα πάνε πολύ καλά για μένα, και είχα αρκετές προτάσεις. Υπήρξε πιθανότητα να με δείτε, αλλά νομίζω θα μου έπεφτε πολύ βαρύ μαζί με όλα αυτά! Θέλω να εστιάσω όλα τα εγώ μου σε αυτό που είναι πρώτη μου δουλειά και βασική, φέτος δεν θα κάνω τίποτα, του χρόνου θα το σκεφτώ, καλά ήταν τα δύο χρόνια, θα δούμε μετά!» είπε η τραγουδίστρια.

 

Τάμτα: Εκτός XFactor η διάσημη τραγουδίστρια

Η τραγουδίστρια ετοιμάζει τις επερχόμενες εμφανίσεις της στο Box Athens με τις Μέλισσες, μια συνεργασία που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και να γίνει μια από τις πρωταγωνιστικές της ερχόμενης σεζόν.  Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή της μεγάλης αυτής συνεργασίας. Για τις Μέλισσες θα είναι η δεύτερη χρονιά που θα βρεθούν στη σκηνή αυτή, ενώ η Τάμτα θα κάνει το ντεμπούτο της σε αυτή.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024