211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα «Ξημερώματα» ξεπέρασαν το «Despacito»

ο Κωνσταντίνος Αργυρός σκεφτεται το νεο του τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στο Νο1 του μικτού airplay η μεγάλη επιτυχία του τραγουδιστή

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τα «Ξημερώματα» γνωρίζουν ακόμα μια μεγάλη επιτυχία και κατακτούν το Νο1 του μικτού Airplay Chart, ξεπερνώντας μάλιστα το περίφημο «Despacito», του Louis Fonsi και του Daddy Yankee, που βρισκόταν εδώ και καιρό στην κορυφή.

Ομολογουμένως, ο αγαπημένος καλλιτέχνης διανύει την πιο σαρωτική περίοδο της καριέρας του μέχρι σήμερα, κυκλοφορώντας αλλεπάλληλες επιτυχίες. Τα Ξημερώματα ήταν η πρώτη κυκλοφορία του με το σήμα της Panik Platinum και η επιτυχία της συνεργασίας ήταν τεράστια. Επί 7 συνεχόμενες εβδομάδες διατηρεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός την πρωτιά του ελληνικού Airplay Chart και η 8η εβδομάδα τον βρίσκει και στην κορυφή του μικτού Airplay Chart.

Τα «Ξημερώματα» υπογράφει εξ ολοκλήρου ο Πέτρος Ιακωβίδης, δημιουργός και της επιτυχίας «Αθήνα – Θεσσαλονίκη», με τον οποίο ο τραγουδιστής εμφανιζόταν μαζί στην πίστα του Fantasia τις δύο περασμένες σεζόν. Πλέον, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει επιστρέψει ξανά στην πίστα του κέντρου, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία επιτυχίας έχοντας στο πλευρό του τον Κωνσταντίνο Κουφό, τους Otherview και την Josephine. Ένα σχήμα που συνεχίζει να είναι από τα πρωταγωνιστικά στον χάρτη της διασκέδασης της Αθήνας. Κάθε εβδομάδα κοντά στο κοινό της πόλης με το πιο ξέφρενο πρόγραμμα.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα «Ξημερώματα» ξεπέρασαν το «Despacito»

Κωνσταντίνος Αργυρός

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024