211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ημέρα Θετικής Ενέργειας: Δες στιγμιότυπα από το μουσικό event!

η Ελενα Παπαριζου τραγουδαει σε μουσικο event
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μοναδική μουσική γιορτή!

Η «Ημέρα Θετικής Ενέργειας», το πιο θετικό μουσικό γεγονός, διοργανώθηκε για δωδέκατη χρονιά και γνώρισε για ακόμα μια φορά τεράστια ανταπόκριση από το κοινό.  Την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, στο Τείχος των Εθνών του Ο.Α.Κ.Α. δόθηκε το γνωστό ραντεβού για να την πιο θετική βραδιά και όλοι ήταν εκεί!

Δημοφιλείς καλλιτέχνες συναντήθηκαν στη σκηνή της «Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2017» και πρόσφεραν σε όλους το πιο μοναδικό θέαμα της χρονιάς.  Οι Μέλισσες και ο DJ Young , οι Playmen και οι MAD M.A.C, ο Πάνος Μουζουράκης και η Xenia Ghali, η Έλενα Παπαρίζου και ο Mark Angelo, η Ελένη Φουρέιρα με τον DJ Pitsi, βρέθηκαν εκεί για μία εκρηκτική εμφάνιση, ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα εμφανίστηκαν οι Νορβηγοί Marcus & Martinus.

Special guests της βραδιά ήταν οι DVBBS και Nervo, ενώ πολλοί άλλοι καλλιτέχνες όπως οι Kings, Mike, NOE, RadioAct, Snik, Βαγγέλης Κακουριώτης και Αναστάσιος Ράμμος, ήταν εκεί για να απογειώσουν την εκδήλωση. Επίσης, στην σκηνή ανέβηκαν για πρώτη φορά και οι νικητές του διαγωνισμού «BACK 2 BANDS», οι The Players και οι The Starboys. Το μουσικό event παρουσίασε ο αγαπημένος σε όλους πρεσβευτής της Θετικής Ενέργειας, ο Θέμης Γεωργαντάς.

Ημέρα Θετικής Ενέργειας: Δες στιγμιότυπα από το μουσικό event!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024