211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα – Γιάννης Φλωρινιώτης: Δες τους να τραγουδούν μαζί

η Πάολα τραγουδούν μαζί με τον Γιάννη Φλωρινιώτη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν μια σπάνια μουσική συνάντηση

Μια ακόμα εμφάνιση που ξεχώρισε έκανε αυτό το καλοκαίρι η Πάολα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στα Πρέσπεια και χάρισε μια μοναδική βραδιά στο κοινό της Αθήνας.

Τη βραδιά παρακολούθησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του μαζί με εκείνη. Μια μοναδική βραδιά παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο φεστιβάλ.

Πάολα – Γιάννης Φλωρινιώτης: Δες τους να τραγουδούν μαζί

https://www.instagram.com/p/BYX_tqzhFHF/?taken-by=paola_official__

Την ίδια βραδιά, το παρών έδωσε και η τραγουδίστρια Γιώτα Γιάννα, που επίσης τραγούδησε μαζί με την Πάολα!

https://www.instagram.com/p/BYX-eHPBWnG/?taken-by=paola_official__

Η τραγουδίστρια τον φετινό χειμώνα θα εμφανιστεί στην πίστα του Έναστρον μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Στέλιο Ρόκκο. Μια μουσική συνάντηση που αναμένεται να κερδίσει για τα καλά την αγάπη του κοινού και να αναδείξει τους τρεις καλλιτέχνες στους μεγάλους πρωταγωνιστές της σεζόν. Αυτό είναι άλλωστε σχεδόν βέβαιο, αφού ανάλογη επιτυχία είχαν στο παρελθόν και άλλες μουσικές συναντήσεις της επί σκηνής, τόσο με τον πρώτο όσο και με τον δεύτερο. Η πρώτη συνάντηση και των 3 μαζί, αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό και να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και φέτος. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα που θα μάθουμε σύντομα πότε θα γίνει.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024