211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης – Πέτρος Ιακωβίδης: Συναντήθηκαν στο Orama

ο Νίκος Βέρτης και ο Πέτρος Ιακωβίδης μαζι χαμογελαστοι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Πέτρος Ιακωβίδης διασκέδασε στον αγαπημένο καλλιτέχνη

Την επιτυχία με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει ο Νίκος Βέρτης και από την Θεσσαλονίκη και την πίστα του Orama, όπου εμφανίζεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Ο μεγάλος καλλιτέχνης ξεσηκώνει για τα καλά τη συμπρωτεύουσα και πλήθος επωνύμων είναι εκείνοι που το έχουν παρακολουθήσει.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Πέτρος ιακωβίδης. Ο τραγουδιστής βρέθηκε βόρεια για την συναυλία του στην Ξάνθη και το βράδυ της Παρασκευής διασκέδασε με φίλους και συνεργάτες στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο διάσημος τραγουδιστής.

Μάλιστα, ο Πέτρος Ιακωβίδης τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του κατά τη διάρκεια της βραδιάς, από όπου έβγαλαν μια κοινή φωτογραφία και στη συνέχεια την ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Άλλωστε, ο Πέτρος είναι μεγάλος φαν του Νίκου βέρτη και δεν το κρύβει.

Παράλληλα, αναμένουμε τα επόμενα βήματα των δυο τους. Ο Νίκος αναμένεται να επιστρέψει και φέτος στην πίστα του ΥΤΟΝ, την οποία εγκαινίασε πέρσι με τεράστια επιτυχία, ενώ για τα επόμενα σχέδια του Πέτρου ιακωβίδη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Να τον δούμε άραγε και πάλι στην πίστα του Fantasia, το κέντρο που τον απολαμβάνουμε τις τελευταίες σεζόν; Ή μήπως θα τον δούμε στο πλευρό του νίκου βέρτη; Σύντομα θα μάθουμε!

Νίκος Βέρτης – Πέτρος Ιακωβίδης: Συναντήθηκαν στο Orama

https://www.instagram.com/p/BYQzonQgh2v/?taken-by=petros_iakovidis

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024