211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μπάμπης Στόκας – Λεωνίδας Μπαλάφας: Για μια εμφάνιση στο Bolivar Beach Bar

o Μπάμπης Στόκας και ο Λεωνίδας Μπαλάφας για μια εμφανιση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες πότε είναι η μοναδική τους εμφάνιση

Μπάμπης Στόκας και Λεωνίδας Μπαλάφας ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν μια μοναδική και πολύ ξεχωριστή βραδιά, στην οποία θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και τα ρεπερτόριά τους. Η ξεχωριστή αυτή εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί στο Bolivar Beach Bar, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου.

Λίγο πριν κλείσει τις πόρτες του για το κοινό το αγαπημένο στέκι της παραλιακής, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά με τους δύο καλλιτέχνες να συναντιούνται μουσικά για να μας χαρίσουν μια μοναδική εμφάνιση.

Οι δύο καλλιτέχνες δεν είναι οι μόνοι που θα βρεθούν στο χώρο του μαγαζιού για μια ζωντανή εμφάνιση. Στο Bolibar θα εμφανιστούν και οι Imam Baildi (δες εδώ πότε είναι η εμφάνισή τους) για μια μοναδική, επετειακή εμφάνιση, καθώς φέτος κλείνουν δέκα χρόνια στη δισκογραφία.

Παράλληλα, αναμένουμε και τις χειμερινές συνεργασίες των αγαπημένων ερμηνευτών. Να τους δούμε άραγε μαζί σε κάποια μουσική σκηνή και τον χειμώνα; Σύντομα θα μάθουμε. Προς το παρόν, βρισκόμαστε εν αναμονή αυτής της μοναδικής εμφάνισής τους στο Bolivar Beach Bar. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Μια εμφάνιση που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Δες παρακάτω την ανάρτηση του γνωστού μπαρ!

Μπάμπης Στόκας – Λεωνίδας Μπαλάφας: Για μια εμφάνιση στο Bolivar Beach Bar

https://www.facebook.com/BolivarBeachBar/photos/gm.214219199112171/1516130695131090/?type=3&theater

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024