211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μοναδικό αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού

Βικυ Μοσχολιού
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Βίκυ Μοσχολιού τελευταία νέα

Βίκυ Μοσχολιού. Ένα όνομα, μια ιστορία. Υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες της εποχής της και ένα από τα κορυφαία ταλέντα του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, που αγαπάμε και θυμόμαστε ακόμα και σήμερα. Φέτος, συμπληρώνονται 9 χρόνια από το θάνατό της, και θα πραγματοποιηθεί αφιέρωνα προς τιμήν της στις 7 Νοεμβρίου, στην Gallerie Δημιουργών.

Εκεί, θα βρίσκεται η ερμηνεύτρια Πόπη Διαμαντοπούλου, η οποία θα ξαναζωντανέψει μέσα από τη φωνή της διαχρονικά κομμάτια της αγαπημένης ερμηνεύτριας. Χάθηκε το φεγγάρι, Ένα αστέρι πέφτει πέφτει, Δεν ξέρω πόσο σ΄αγαπώ, Τα δειλινά, Θα κλείσω τα μάτια, Νύχτα δίχως άκρη, Άνθρωποι μονάχοι είναι μόνο μερικές από τις πολλές επιτυχίες της αγαπημένης ερμηνεύτριας που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει και θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ξανά. Τραγούδια που μιλούν στην ψυχή, ξυπνούν τα συναισθήματα, αντέχουν αναλλοίωτα στο χρόνο κατέχοντας ισχυρές θέσεις στις προτιμήσεις του κοινού του λαϊκού τραγουδιού.

Η Gallerie Δημιουργών είναι ένας πολυχώρος τέχνης και βρίσκεται στη Νέα Κηφισιά, ενώ την ερμηνεύτρια Πόπη Διαμαντοπούλου θα συνοδεύσουν στη σκηνή η Μαρίνα Τσοκάνη, που θα βρίσκεται στα πλήκτρα και ο Παντελής Γκόγκος στο μπουζούκι. Αναμφισβήτητα, το αφιέρωμα αυτό είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους θαυμαστές της αξέχαστης ερμηνεύτριας αλλά και τους λάτρεις της παλιάς καλής λαϊκής μουσικής.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024