211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

O Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στην Κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε είναι η μεγάλη πρεμιέρα του;

Για ακόμα μία σεζόν ο Σωκράτης Μάλαμας θα μας κάνει την καλύτερη συντροφιά, από την Κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, σε συνέχεια της μακράς συνεργασίας του με την αγαπημένη μουσική σκηνή της Αθήνας, ετοιμάζεται να μας χαρίσει και πάλι ένα πρόγραμμα γεμάτο με τις πιο αγαπημένες και διαχρονικές του επιτυχίες.

Τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του, ενωμένα και πάλι με τον πιο περίτεχνο τρόπο, θα μας χαρίσουν βραδιές γεμάτες κέφι και ποιοτική διασκέδαση. Μελωδίες που λατρεύουμε, ένα ταξίδι ανάμεσα στη ροκ, την λαϊκή αλλά και την παραδοσιακή μουσική, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και πάλι. Πότε είναι όμως η πρεμιέρα του μεγάλου καλλιτέχνη;

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που το φανατικό κοινό του θα μπορεί να τον δει σε αυτή την πρώτη και μεγάλη του επιστροφή στην Αθήνα, αφού η μεγάλη πρεμιέρα είναι την ερχόμενη Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου. Έκτοτε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Σωκράτης Μάλαμας θα είναι κοντά μας να μας χαρίζει βραδιές ατελείωτης διασκέδασης. Μαζί του, για ακόμα μια φορά, η Λαμπρινή Καρακώστα, που ολοκληρώνει το πρόγραμμα με τη δική της μοναδική φωνή και ερμηνεία.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024