211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ – ΚΗΠΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ

Μπερδεμένος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για μια μοναδική συναυλία ο Πάνος Μουζουράκης στον Κήπο του Μεγάρου

Για ακόμα ένα καλοκαίρι ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει δυναμικά στον Κήπο του Μεγάρου με την παράσταση «Δευτέρα Παρουσία» αυτή τη χρονιά. Ύστερα από την περσινή εμφάνισή του στον ίδιο χώρο που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να μας χαρίσει ακόμα μια μοναδική εμφάνιση.

Ποια μέρα θα τον απολαύσουμε στο ξεχωριστό αυτό μέρος της πόλης; Τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου οι θαυμαστές του θα μπορούν να τον απολαύσουν σε μια και μοναδική εμφάνιση γεμάτη από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του που εδώ και τόσα χρόνια έχουμε αγαπήσει.

Μαζί του στο stage θα ανέβουν ξεχωριστοί guest καλεσμένοι, δύο από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες των τελευταίων χρόνων. Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Σπύρος Γραμμένος θα ανέβουν μαζί του στo stage και θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα με τις δικές τους αγαπημένες επιτυχίες. Όσοι βρέθηκαν και την περσινή χρονιά και όσοι έχουν ακούσει το live άλμπουμ από τη βραδιά αυτή, το ξέρουν. Το πρόγραμμα του αγαπημένου καλλιτέχνη στο χώρο αυτό θα είναι από τα event του καλοκαιριού αυτού που κανείς δεν θα πρέπει να χάσει!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024