211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Μουζουράκης: Παράταση εμφανίσεων για τον διάσημο καλλιτέχνη

ο Πάνος Μουζουράκης σκεφτεται το νεο του τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεχίζει δυναμικά στο Anodos Live Stage!

Ο Πάνος Μουζουράκης έχει έρθει για τα καλά στο επίκεντρο της προσοχής την φετινή σεζόν, χάρις στην συμμετοχή του στο The Voice ως μέλος της κριτικής επιτροπής. Παρά τις υποχρεώσεις του αυτές, εξακολουθεί να είναι κοντά στο κοινό του στην πόλη της Αθήνας μέσα από διάφορες εμφανίσεις.

Στις αρχές Φεβρουαρίου ξεκίνησε μια σειρά εμφανίσεων στο Anodos Stage Live. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ήταν κοντά μας με μια σειρά εμφανίσεων που κέρδισαν τις εντυπώσεις τις Παρασκευές και έκαναν το στέκι κατάμεστο από το κοινό του. Παράλληλα, τα Σάββατα, κοντά μας είναι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με το δικό της μοναδικό πρόγραμμα.

Λόγω της αυξημένης προσέλευσης του κοινού ωστόσο, o καλλιτέχνης θα είναι κοντά μας για λίγο ακόμα, παίρνοντας παράταση εμφανίσεων. Για τρεις ακόμα Παρασκευές θα είναι κοντά μας ο Πάνος Μουζουράκης με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και το πιο ξεχωριστό πρόγραμμα. Μέχρι και τα τέλη Μαρτίου λοιπόν κ0ντά μας με το πρόγραμμά του ο Πάνος Μουζουράκης, χαρίζοντάς μας μοναδικές βραδιές. Τo Anodos Live Stage θα εξακολουθήσει να είναι ένας από τους απόλυτους προορισμούς διασκέδασης για τις επόμενες Παρασκευές για λίγο ακόμα καιρό, ενώ στη συνέχεια ανυπομονούμε να δούμε ποιος θα είναι ο καλλιτέχνης που θα πάρει τη θέση του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024