211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΛΙΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΣΤΟ LEVARE MUSIC THEATRE

ΛΙΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΣΤΟ LEVARE MUSIC THEATRE
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΛΙΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΡΑΣ 2014 2015

Μια ξεχωριστή συνεργασία θα πάρει σάρκα και οστά σε μια καινούργια μουσική σκηνή, στο Γκάζι. Μανώλης Λιδάκης και Γιάννης Κότσιρας είναι έτοιμοι να σας καθηλώσουν με τις επιτυχίες τους από το Levare Music Theatre, το οποίο βρίσκεται στην Ιερά Οδός 76 και Σπύρου Πάτση.

Οι δύο ερμηνευτές, με την τεράστια προσφορά τους στο έντεχνο τραγούδι, θα αρχίσουν εμφανίσεις το Σάββατο 1 Νοεμβρίου και θα σας κρατούν συντροφιά για τον χειμώνα 2014-2015 τα Σάββατα και τις Κυριακές. Μάλιστα, θέλοντας να επαναφέρουν τον παλιό τρόπο διασκέδασης και τις θρυλικές μπουάτ του παρελθόντος, τις Κυριακές θα παρουσιάζουν το μουσικό τους πρόγραμμα από το μεσημέρι με συνοδεία φαγητού και άφθονου κρασιού.

Κατά την διάρκεια του περάσματός τους από την σκηνή του Levare, θα ακούσουμε όλες τις κλασσικές επιτυχίες τους από το έντεχνο λαϊκό ρεπερτόριο.

Ο Μανώλης Λιδάκης ξεκίνησε την μουσική του πορεία στις αρχές της δεκαετίας του 1980, τραγουδώντας σε ταβέρνες και μπουάτ της Πλάκας, ενώ ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή με την μοναδική του φωνή. Το 1983 κυκλοφόρησε και τον πρώτο του δίσκο και ακολούθησαν μέχρι σήμερα πολλοί ακόμα, οι οποίοι είχαν μεγάλη απήχηση.

Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς ερμηνευτές, μουσικούς, τραγουδοποιούς και συνθέτες. Πέρα από το λαϊκό και το έντεχνο τραγούδι, έχει ασχοληθεί και με την κρητική και δημοτική μουσική. Εκπροσωπεί το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι και έχει ερμηνεύσει τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζηδάκι, του Βασίλη Τσιτσάνη, Απόστολου Καλδάρα, Ορφέα Περίδη, Αντώνη Ρεπάνη, Χρήστου Νικολόπουλου και άλλων τεράστιων μορφών.

Έχει συνεργαστεί μουσικά, τόσο σε ζωντανές εμφανίσεις, όσο και μέσα από δίσκους και τραγούδια με όλους τους τραγουδιστές αυτού του είδους μουσικής και έχει πραγματικά διαπρέψει με την ποιότητα της φωνής του. Πριν κάποιους μήνες, κυκλοφόρησε το τελευταίο του album με τίτλο «Αύριο θα είναι αργά»

Ο Γιάννης Κότσιρας είναι από τους πιο αξιόλογους εκπροσώπους του έντεχνου λαϊκού και ποπ-ροκ ρεπερτορίου. Όλα αυτά τα χρόνια της μουσικής του σταδιοδρομίας, έχει συγκλονίσει με την φωνή και τις δημιουργίες του. Έχει ενώσει την φωνή του σε νυχτερινά μαγαζιά με κορυφαίους καλλιτέχνες τόσο της λαϊκής, όσο και της ροκ μουσικής σκηνής, όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Δημήτρης Μπάσης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και άλλοι.

Έχει επανεκτελέσει με μεγάλη επιτυχία έργα του Μίκη Θεοδωράκη και του Μίμη Πλέσσα και έχει κυκλοφορήσει πάνω από δέκα album. Έχει πραγματοποιήσει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, στις οποίες έγινε χαμός από τον κόσμο, ενώ, πέρα από τις μουσικές σκηνές, έχει τραγουδήσει και σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα, όπως το Κέντρο Αθηνών, το Φώς και το Anodos.

Τα τελευταία δύο χρόνια μοιράστηκε την μουσική σκηνή «Σταυρός του Νότου» με τον Θάνο Μικρούτσικο και την Ρίτα Αντωνοπούλου, με τους οποίους ήταν μαζί και στην φετινή του καλοκαιρινή περιοδεία. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και την νέα προσωπική του δουλειά με τίτλο «Ότι θυμάσαι, δεν πεθαίνει» σε μουσική Θάνου Μικρούτσικο .

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024