211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας: Για μια συναυλία στην Τεχνόπολη!

Κωστής Μαραβέγιας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα δούμε τον αγαπημένο καλλιτέχνη στο Γκάζι;

Ύστερα από το τέλος των άκρως επιτυχημένων εμφανίσεών του στο Passport Κεραμεικός, ο Κωστής Μαραβέγιας ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στην πόλη της Αθήνας και όχι μόνο. Μια σειρά συναυλιών θα κάνει ο αγαπημένος ερμηνευτής και θα βρεθεί δίπλα στο τεράστιο κοινό του.

Στις 23 Ιουνίου o αγαπημένος καλλιτέχνης θα δώσει το μεγάλο ραντεβού με το κοινό του και θα μας χαρίσει, με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση, τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, που μετρούν από τιε απαρχές της καριέρας του μέχρι και το τελευταίο του album με της ιστορίες του «Καταστρώματος».

Αναμφίβολα, πρώκειταιγια μια από τις καλύτερες περιόδους για τον Κωστή Μαραβέγια, αφού εκτός από τα νέα του τραγούδια και τις εμφανίσεις του στο Passport, βρέθηκε για τα καλά στο προσκήνιο της επικαιρότητας με τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό show «Τhe Voice» που ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό. Και τώρα, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το επόμενο βήμα του διάσημου καλλιτέχνη που αναμένουμε με αγωνία. Το μόνο βέβαιο είναι πως το κοινό του θα τον ακολουθήσει φανατικά ξανά, όπως άλλωστε κάνει σε κάθε του επαγγελματικό βήμα.

Κωστής Μαραβέγιας: Για μια συναυλία στην Τεχνόπολη!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Έναρξη: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 13€ προπώληση, 15€ ταμείο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024